Pellavina

014-504 1016 | pellavinalegacy@gmail.com

Sejarah

Pellavina Legacy Sdn. Bhd. merupakan syarikat milik bumiputera sepenuhnya yang ditubuhkan oleh pengasasnya iaitu Encik Azahar Badya & En. Shahil Badya semenjak tahun 2013 untuk mengeluar dan mengedarkan produk kecantikan & penjagaan kesihatan berjenama Pellavina. Dengan bermula secara kecil-kecilan pada awal tahun 2012, perniagaan hasil usaha dirinya sendiri ini berkembang maju sehingga ke hari ini.

Produk Pellavina diasaskan oleh dirinya sendiri mengeluarkan tiga jenis produk iaitu Natural Slimming Formula, Natural Detox Formula dan Natural White Formula yang berasaskan 100% daripada buah-buahan. Hasil kajian dirinya sendiri yang dibantu abangnya dan kerjasama dengan para saintis, kini 3 produk jenama Pellavina yang berkualiti tinggi dan mendapat sambutan baik daripada pelbagai lapisan masyarakat.

  • Ibu pejabat syarikat terletak di Kuala Terengganu, Terengganu yang menempatkan pejabat urusan, jabatan akaun, pemasaran, IT dan latihan. Perancangan yang teliti dan usaha yang gigih membuahkan hasil dan kini Pellavina Legacy Sdn Bhd telah berjaya menjual sebanyak 22000 kotak.
  • Dari segi pengedaran produk, produk ini dipasarkan secara online bagi memudahkan pelanggan berurusan dan mendapatkan produk Pellavina.